Du kan nemt komme i gang

Sådan fungerer det

Vi bruger 14 dage på at lære dig og din klinik at kende, før vi leverer dig nye klienter

01.

Branding

Det vigtigste mellem dig og en ny klient er tillid og tryghed. Det første, vi gør, er, at vi sender vores dygtige fotograf ud for at tage troværdige og genkendelige billeder af dig og din klinik. Dette materiale bruger vi til at finde nye potentielle kunder, som har vist interesse for din klinik eller ydelser. Vi sikrer, at du får loyale og dedikerede klienter, som forbliver kunder hos dig igennem længere tid.

02.

Strategiudvikling

Hos Clienta forstår vi vigtigheden af at levere relevante budskaber til de rette målgrupper på det rette tidspunkt. Vi skræddersyer din markedsføring alt efter, hvilken type behandler du er, og hvilke type af klienter, du gerne vil have på din klinik. Strategien udvikles på baggrund af dine ønsker og forankres i vores målgruppesegmentering og budskaber. Demografi og adfærd er vores vigtigste parametre, når vi skal håndplukke dine kernekunder. Via vores algoritme og erfaring fra tusindvis af kampagner, opsætter vi brugerdefinerede målgrupper, som er fundamentet for vores succes.

03.

Tag imod dine ny kunder

Vi sætter din markedsføring i luften og sørger for løbende optimering, udvikling, justering og drift. Du skal ikke sørge for andet end at have enkelte ledige tider i aftalebogen og tage imod dine nye klienter.

10-20 nye kunder i første måned - ellers arbejder vi gratis

Bedste hilsener

David fra Clienta